ANDLIG UTVECKLING – bli inspirerad. Halvdagskurs.

Kursinnehåll: Tankar om Universum, reinkarnationsläran, meningen med livet, lite om våra stora energiportar s.k. chakra, olika auror och dess betydelse. Vi tar upp frågor och diskuterar om hur du kan utveckla din egen andlighet. Vi blandar teori med praktiska övningar. Du som väljer denna kurs, är öppen inför den värld vi inte kan se med våra fysiska ögon.

Med hjälp av andningsövningar kan vi försätta oss i en avspänd stämning och prova på att få kontakt med våra hjälpare.

Vi provar olika visualiserings-affirmations och energi-övningar, tränar tankekraft och lär oss vad de betyder och vad de har för funktion i vår andliga utveckling. Alla utvecklas i egen takt, därför ska man inte jämföra sig med andra utan utgå från sig själv.  Vi är både inom- och utomhus.

För att utvecklas andligt i harmoni och balans är det viktigt med hela friskvårdsaspekten att ta hand om både kropp och själ. Allt hör ihop.

OBS! Denna kurs ska inte förväxlas med seans, där man tar kontakt med avlidna anhöriga.


Pris: 650: -.  I priset ingår förfriskningar och en god näringsrik soppa. Medtag liten kudde vid behov. Begränsat antal platser. Anmäl dig säkrast via mail: [email protected] SENAST 5 dagar före kursdatum!

Efter kursen bör man inte planera in någon fysisk ansträngande aktivitet, då de energier man satt i gång i kroppen behöver lite lugn och ro!

Kursledare: Agneta Eklund

Utbildad hälsoinspiratör och pedagog. Har också de senaste 25 åren studerat mängder om andlig kunskap, gått diverse kurser i healing, meditation och andlig utveckling både i Sverige och i England. Har lett meditationskurser för vuxna i 10 år. Tränat barn och ungdomar i avslappning i ca 12 år. Mitt företag innehar F-skatt sedel.