Friskvårdsmeditation och Andlig utveckling.

Träna dig att leva i nuet. Hitta din balans och ditt eget lugn. Lär känna dina inre kraftresurser och hur du kan använda dem på ett positivt sätt. Detta är hjälp till självhjälp.      

”Meditation ger frid och avkoppling. Du befriar sinnet från dess eviga fängelse och tar bort pressen på kroppen så att den kan befria sig från de blockeringar som påverkar alla viktiga organ.” (Betty Shine)

Jag erbjuder dig via kurser i meditation, inspiration och verktyg till att skapa ett eget inre lugn, jag visar hur du kan fokusera tankarna och styra dem i en positiv och helande riktning. Genom meditation uppnår vi höjd medvetenhet.

Vi lär oss begrepp och grunder för hur man kan meditera, vi tränar andningsövningar och kroppshållning för att på bästa sätt hjälpa kroppens egna resurser och självläkningssystem. Kurserna finns i tre steg, allt efter dina egna förkunskaper och utveckling.                                     Här blandas teori med praktiska övningar och så klart – total stillhet.

En livsarbetsbok kan jag erbjuda till försäljning, den brukar jag ha s.k. workshops kring. ”Kompass för 2000-talet” heter den.

Välkommen i januari! Då startar jag DROP-IN (=ingen föranmälan). Meditation varje tisdag kl. 18-19. Start den 15/1, kom när du kan och behöver. Kostnad 120:-/gång, alt klippkort (100:-/gång). Plats: Slottsmöllevägen 1, Halmstad.

Alla tisdagar utom 29/1 och 19/2 fram till och med 9/4. Betalas kontant eller via mitt bankgiro.

För mer information eller kontakt gällande meditation, ring eller skriv till:
CELLSAMT – Agneta Eklund Tel: 035-12 60 57, E-post: [email protected]

Mycket välkommen!

Agneta Eklund